zaterdag 10 augustus 2013

Bloemen Fantasiekaart


Sorry................eindelijk weer eens een kaartje.
Tot mijn spijt ben ik veel te lang afwezig geweest op mijn blog.
Maar door verschillende omstandigheden was er de afgelopen maanden geen tijd of creativiteit aanwezig zodat er geen nieuwe projectjes waren om te laten zien.

Eerst was er de vakantie die gevuld werd met het schilderen binnenshuis, maar dan met een iets grote kwast als anders :).
Toen braken er drukke tijden aan in de moestuin waarvan wij nu nog steeds de vruchten plukken. Veel van deze oogst moet verwerkt worden zodat wij straks in de wintermaanden ook nog lekker kunnen eten van onze eigen gekweekte groenten.

En tussen alle bedrijven door moet er ook nog gewerkt worden en helaas blijft er dan soms weinig tijd over om te freubelen.
Soms is er wel de tijd maar dan ontbreekt de creativiteit of lopen de buitentemperaturen zo hoog op dat het geen doen is.
Maar gelukkig voor mij zijn de buitentemperaturen gezakt en hopelijk stijgt de creativiteit.

Dit kaartje lag al een tijdje klaar om gescand te worden. Scannen ging niet zo best door de grote stras-steen die zich op de bloem bevindt dus is het een foto geworden. Helaas niet helemaal scherp, maar het geheel staat erop.
Kaart bestaat uit diverse lagen en is uitgewerkt in ciseleer en kniptechniek en afgewerkt met diverse stras-steentjes en lint.
Komt uit een Parchment Craft en is een ontwerp van Tina Cox.

Vele pergagroetjes Rita


Geen opmerkingen:

Een reactie posten